aloe vera heat lotion

Aloe Heat Lotion

Artikelnummer 64

Laat na een zware training of een lange dag op het werk je spieren het ontspannende gevoel van Aloe Heat Lotion ervaren.

Deze romige lotion, met als hoofdingrediënt pure aloë vera, is rijk aan werkzame stoffen en niet-vettig. Deze creme is perfect voor een diepe, ontspannende massage.

Productomschrijving

Verzacht de druk van de dag

  • Helpt pijnlijke spieren te verzachten
  • Voedt de huid
  • Menthol en eucalyptus geur
  • Vegetarisch vriendelijk
  • Veganistisch vriendelijk
  • Glutenvrij

Geniet na een zware training of een lange dag op het werk van het ontspannende gevoel van Aloe Heat Lotion. Deze formule, gebaseerd op pure aloë vera zorgt verwarmende én verkoelende effecten om pijnlijke spieren te helpen kalmeren.

Deze ultrarijke en niet-vette lotion is perfect voor een diepe, ontspannende massage om je geest en spieren te kalmeren. Aloe Heat Lotion blijft koel en stimuleert door de sensatie van aloë en menthol direct met contact met de huid om te kalmeren. Het warmt daarna op, terwijl ingrediënten zoals eucalyptus je spieren ontspannen en een natuurlijk aromatische ervaring creëren.

De aloë die in deze huidverzorgende lotion wordt gebruikt, wordt geteeld op de eigen aloëvelden van Forever. We oogsten en fileren elk blad met de hand om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gestabiliseerde aloë vera in elke fles Aloe Heat Lotion zit.

Door onze pure aloë te combineren met andere krachtige natuurlijke ingrediënten, heeft Forever een lotion gecreëerd die je niet alleen meer ontspannen laat voelen, maar je huid ook zacht, glad en gevoed laat voelen.

Masseer de stress van de dag weg en voel je verfrist en klaar voor morgen.

Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is daarom ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas.

Productgebruik

Royaal aanbrengen en indien nodig in de huid masseren. Vermijd contact met de ogen. Mocht contact optreden, spoel dan enkele minuten met water.

Hoofdingrediënten

Pure Aloë Barbadensis bladgelei | Eucalyptus olie | Menthol

Ingrediëntenlijst

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate Citrate, Arginine, Menthol, Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Carbomer, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid, Hexylene Glycol, Citric Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.