Schermafbeelding 2021 07 20 om 17.08.37

*Website door een enthousiaste Forever Business Owner

Schermafbeelding 2021 07 20 om 19.57.36

Hier een paar van de meest gestelde vragen

Hoe kom ik in contact met de serviceafdeling van Forever?

Als u geregistreerd bent bij Forever, dan krijgt u van de firma rechtstreeks alle gegevens zoals email en telefoonnummer. Telefonisch krijgt u via het hoofdkantoor ook altijd een live medewerker aan de lijn als u dat wilt.

Bent u nog niet geregistreerd bij Forever als ‘Speciaal Aanbevolen Klant‘ of als ‘Forever Business Owner‘, dan kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer +31616568999 of via email info@foreverproducts.eu.

Wat voor producten biedt Forever?

Forever Living Products biedt een hele reeks gezondheids- en schoonheidsproducten om jezelf beter te voelen en er beter uit te zien. De producten van Forever omvatten pure, NIET verdunde aloë vera-gezondheidsdranken, lotions, gewichtsbeheersingsprogramma’s, vitaminesupplementen, huidverzorging en nog veel meer! We hebben meer dan 100 producten om de kwaliteit ervan te ontdekken en ervan te genieten.

Waarom aloë vera?

Aloë vera is het belangrijkste ingrediënt. De voordelen van aloë vera worden al eeuwenlang geprezen, en daarom hebben we tientallen producten ontwikkeld op basis* van deze bijzonder gewaardeerde plant. Aloë vera heeft geweldige voordelen voor de gezondheid van binnen en van buiten. Van binnenuit ondersteunt aloë de spijsvertering, bevordert het een gezond immuunsysteem, ondersteunt het de opname van voedingsstoffen en verhoogt het het natuurlijke energieniveau. Van buitenaf hydrateert, verzorgt en kalmeert aloë de huid.

*Wij gebruiken pure onverdunde aloë vera bladgelei als hoofdingrediënt.

Wat is de garantie op de producten?

Alle klanten van Forever hebben vanaf de aankoopdatum een 30-dagen, 100% geld-terug-garantie (exclusief verzendkosten). Alle bestellingen die door een Forever Business Owner worden geplaatst, worden beschouwd als definitieve verkopen. In het geval van een defect aan het product, vervangen we het graag door een nieuw product. Raadpleeg het beleid en de procedures van het bedrijf voor gedetailleerde informatie.

Waar worden jullie producten geproduceerd?

Onze faciliteiten omvatten aloë-velden in de Dominicaanse Republiek en in Mission, Texas USA. Productiefaciliteiten in Phoenix, Arizona en Dallas, Texas USA, en een hypermoderne Europese distributiefaciliteit in Nederland.

Forever-kantoren bevinden zich over de hele wereld.

Wat is mijn login-ID?

Als u een Preferred Customer (FPC) bent van Forever of een eindgebruiker, voer dan uw Member ID of primaire e-mailadres in bij het account.

Als u hulp nodig hebt bij het inloggen, neem dan contact op met support-afdeling van Forever in uw land. Heeft u daarvan geen gegevens, bel dan +31616568999 of email naar info@foreverproducts.eu

Schermafbeelding 2021 07 21 om 18.51.14

Volg ons op Internet

Forever Living Products

dsa Forever is een trots lid van de Direct Selling Association
 

 

 
Copyright 2023 | Marcel van der Wiel.com | Alle rechten voorbehouden