Schermafbeelding 2021 07 25 om 21.00.32

Opgericht in 1978

Forever Living Products, opgericht in 1978 door Rex Maughan, is een miljardenbedrijf dat honderden wellness- en schoonheidsproducten produceert en over de hele wereld in de markt zet. Het bedrijf is in 1978 particulier opgericht en het is nog steeds in particuliere handen. Het is gewoon meer dan een bedrijf – het is een familie.

Schermafbeelding 2021 07 25 om 21.28.20

In 1978 nodigde Rex Maughan naaste familie en vrienden uit voor de eerste Forever Living Products-bijeenkomst in Tempe, Arizona. Daar onthulde hij een revolutionair en op maat gemaakt plan; bied de best mogelijke verbruiksproducten aan het publiek, producten waarvan bewezen is dat ze een blijvend welzijn en een blijvende gezondheid bevorderen, en laat de producten en de mensen die ze proberen voor zichzelf spreken.

Van Plant Tot Product

Sinds 1978 heeft Forever Living Products zich toegewijd aan het zoeken naar de beste bronnen uit de natuur voor gezondheid en schoonheid om die met de wereld te delen.

Forever heeft een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen, en er is een bepaalde trots die voortkomt uit dingen een beetje anders te doen dan anders.

Forever bezit eigen aloëvelden en productiefaciliteiten. Het bedrijf heeft eigen onderzoek- en ontwikkelingcentra, laboratoria voor kwaliteitscontrole en zelfs hun eigen distributiekanalen.

Alles dus van plant tot product naar u.

Onze Wereldwijde Aanwezigheid

Miljoenen mensen in meer dan 160 landen hebben de voordelen van de aloë vera producten van Forever al ontdekt om hen en hun gezin te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

De onderstaande kaart laat zien hoe de internationale activiteiten van Forever de afgelopen 40 jaar zijn gegroeid.

Schermafbeelding 2021 07 26 om 14.52.25

Sluit jezelf aan bij onze Forever-community

HET IS GRATIS!

Jouw

Mogelijkheden

Het starten van een eigen kleine onderneming via Forever geeft je het mogelijkheid om een aanzienlijke inkomstenstroom te genereren, PLUS de tijd en de vrijheid om je leven op te bouwen waar jij naar verlangt.

Bekijk hoe >

Incentives &

Voordelen

Kom in aanmerking om incentives bij elkaar te verdienen. Met Forever heb je de mogelijkheid om naar de mooiste bestemmingen in de wereld te reizen, meer bonussen en beloningen te verdienen en gespecialiseerde training te krijgen van topleiders bij het bedrijf.

 

 

 

 

 Wat er

voor nodig is

 

Forever Living zet zich in voor jouw succes. Dit betekent dat je de kennis, de vaardigheden en het vertrouwen krijgt die je nodig hebt om te groeien en groot te worden. Dat is ook hard werken! Bekijk dus wat er nodig is.

 

 

Volg ons op Internet

Forever Living Products

dsa Forever is een trots lid van de Direct Selling Association
 

 

 
Copyright 2023 | Marcel van der Wiel.com | Alle rechten voorbehouden

Direct bestellen

24 uur bestellen

Direct leveren

24 uur levering

Direct bezorgen

24 uur bezorging

Forever Living Products Int.

Forever Living Products

Forever Living

Forever

Forever Direct

Aloe Direct

Aloë

Aloë Vera

Bijenproducten

Huidverzorging

Voedingssupplementen

Gezondheid

Weerstand

Aloë Vera tandpasta

Aloe Propolis Creme

Forever Supergreens

Aloe Lips Lippenbalsem

Forever Aloe Deodorant

Aloe Cooling Lotion

Forever Arctic Sea