Schermafbeelding 2021 07 24 om 11.07.34
Zondag 18 juli 2021
Met gebroken harten kondigen we via deze weg het overlijden van Rex Maughan aan. We weten dat dit nieuws voor velen als een schok zal komen en we zijn ons daar bewust van. Onze liefde gaat uit naar ieder van jullie over de hele wereld.

Rex zal herinnerd worden als echtgenoot van Ruth, vader van Todd, Soni en Gregg. Grootvader van 12 kinderen, overgrootvader van 16 kinderen, en een ondernemende reus en vriend van miljoenen mensen. Overal waar hij zich bevond was een tevreden man; in aanwezigheid van royalty’s, op een heuvel
op een van zijn ranches of gewoon door een straatje dwalend in zijn geliefde Samoa.

Geboren in een boerengezin in Soda Springs, Idaho, groeide hij heel bescheiden op om daarna een ​​imperium op te bouwen dat miljoenen mensen geraakt heeft. Toch verloor hij nooit zijn liefde voor de gemeenschap en de mensen om hem heen. Hij herinnerde zich namen, omhelsde iedereen en had altijd tijd om te luisteren. Zijn nalatenschap zal er een zijn van hoop en liefde wat zich naar alle uithoeken van de wereld heeft verspreid.

Velen van jullie vragen zich misschien af ​​wat jullie kunnen doen om te helpen en dat waarderen we enorm. Voor nu vragen we dat je je dierbaren omhelst, als eerste sorry zegt en naar mogelijkheden zoekt om de mensen om je heen te dienen. Voor degenen onder jullie in Forever weten we dat Rex je zou vertellen om met meer mensen te praten en nooit te vergeten dat de Power of Forever de Power of Love is.

We begrijpen dat velen van ons zullen zouden willen deelnemen aan de afscheidsdienst van Rex. Vanwege de COVID-beperkingen wordt echter verwacht dat dit een intieme familiebegrafenis en een wereldwijde digitale Celebration of Life zal zijn. Meer details zullen in de komende dagen worden verzonden.

We houden van jullie allemaal,
De familie Maughan

Schermafbeelding 2021 07 24 om 11.18.12

Rex Maughan | 20 november 1936 – 17 juli 2021

Lees meer over Rex Maughan van mensen uit de hele wereld:

kudoboard logo 7

Volg ons op Internet

Forever Living Products

dsa Forever is een trots lid van de Direct Selling Association
 

 

 
Copyright 2023 | Marcel van der Wiel.com | Alle rechten voorbehouden