De pure aloë-gelei binnen in het blad van de Aloë Barbadensis Miller-plant heeft een zeer gunstig op mens en dier wanneer het wordt geconsumeerd als drank of wanneer het als puur product wordt gebruikt. Dus wat kan aloë vera precies doen om onze levensstijl een boost te geven?

Goedheid van binnenuit

Je kunt de huid ook van binnenuit aanpakken met onze vertrouwde en pure Forever Aloë Vera Gel. Pure aloë is goed voor huid, de haren en de nagels. En aangezien deze drinkbare aloë 99,7% puur is, kunnen de zuiverende eigenschappenvan de plant van binnenuit werken om je die aloë-glans te geven.

Wat is een betere manier om de goedheid van aloë vera te vergroten dan met onze Forever Aloe Vera Gel? Onze aloë vera wordt gekweekt op vruchtbare gronden in een klimaat met meer dan 2.000 zonuren per jaar, en is zelfs gecertificeerd door de International Aloe Science Council voor zijn zuiverheid. Deze drinkbare gelei komt zo dicht mogelijk bij de echte plant, met 99,7% pure aloë bladgelei, liefdevol met de hand geëxtraheerd, zodat men de ware kracht van de natuur kan ervaren. Aloë is fantastisch voor de huid, het immuunsysteem en het is een ideaal hulpmiddel voor de spijsvertering. Deze zuiverende gelei bevat nu ook Vitamine-C. Vitamine-C draagt ​​bij aan een normale werking van het immuunsysteem en aan een normaal energieleverend metabolisme.

En wat is nog meer? Onze Aloe Vera dranken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Van de zoete scherpte van Aloe Berry Nectar en de sappige rijpheid van de Aloe Peaches, tot de tropische twist van de Aloe Mango en de verfrissende sinaasappelsmaak van de Forever Freedom, die ook toegevoegde glucosamine, chondroïtine en MSM bevat.

Pure aloë wordt ook geprezen om haar vermogen om de huid te verzorging en te verbeteren dankzij het zachte maar krachtige vermogen om natuurlijke hydratatie te bieden. Wist je dat uit een wereldwijd onderzoek in 2017 is gebleken dat hydratatie en vochtherstelling de meest gewilde voordelen zijn waar mensen naar op zoek zijn bij huidverzorging? Daarom heeft Forever besloten om de kracht van pure aloë ook daarvoor te gaan benutten en te combineren met wetenschappelijk bewezen ingrediënten om zo producten te creëren die verder gaan dan dat. Die producten bevatten zelfs ingrediënten die de werkzaamheid van pure aloë versterken!

Het kalmeert irritatie

De aloë vera plant heeft in de loop der jaren veel alledaagse namen gekregen. Je hebt misschien wel gehoord dat het ook wel ‘brandwondenplant’, ‘wonderplant’ en ‘eerstehulpplant’ wordt genoemd. Dit komt door de natuurlijke rustgevende eigenschappen van de pure bladgelei en het feit dat het al duizenden jaren in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Forever heeft aloë op zijn best vastgelegd in de Aloe Vera Gelly, een actuele gel die in wezen identiek is aan het bladgelei van de aloë vera, en 84% pure aloë aan de huid levert. Deze dikke gel kan worden gebruikt om op gevoelig weefsel veilig te smeren en irritatie te kalmeren. Gebruik het bij kleine irritaties om de huid te hydrateren, te kalmeren en te verzorgen, zonder vlekken op kleding. Elk huishouden en elke EHBO-doos zou een tube Aloe Vera Gelly moeten bevatten!

Het brengt je teint in balans

De huid is een zeer gevoelig orgaan en daarom zit er een zeer fijn, licht zuur laagje op het oppervlak. Dit laagje staat bekend als de zuurmantel en het werkt als een barrière om de huid te beschermen tegen bacteriën en virussen. Hoewel de zuurtegraad van nature kan variëren, is de zuurmantel soms toch te gevoelig en raakt deze volledig uit balans. Dit kan te wijten zijn aan agressieve reinigingsmiddelen of blootstelling aan het milieu. Nu weten we al dat pure aloë een fantastisch huidverzorgingsingrediënt is, en een van de redenen waarom het zo goed is, is omdat de natuurlijke pH-waarde rond de 5,5 ligt. Dat is dezelfde pH-waarde die wordt toegekend aan een gezonde huid. Pure aloë helpt ook andere ingrediënten zodat ze door de huid kunnen worden opgenomen. Deze natuurlijke voordelen van pure aloë, samen met de huidvriendelijke voedingsstoffen waarmee het ons zegent, hebben de op de gelei gebaseerde huidverzorgingscollectie van Forever, de Sonya Daily Skincare, geïnspireerd. De Sonya Daily Skincare werkt om de gecombineerde huid in evenwicht te brengen. Een gecombineerde huid is een huid die soms droog, soms vettig, soms beide en soms geen van beide is (vaak ‘normaal’ genoemd). De Sonya Daily Skincare bestaat uit vier op de aloë vera bladgelei gebaseerde producten die samenwerken om huidfluctuaties in evenwicht te brengen. De producten kunnen worden gebruikt door iedereen van 12 tot 45 jaar die op zoek is naar een huidverzorgingslijn die de huid niet ontdoet van zijn natuurlijke oliën. Dit zeer geavanceerde huidverzorgingsassortiment maakt gebruik van een gel-inkapselingstechnologie om ingrediënten samen te kunnen voegen die anders gescheiden zouden worden en om ze dicht bij elkaar te houden totdat ze de huid raken. Eenmaal op de huid, verspreiden deze ingrediënten zich naar waar ze het meest nodig zijn en smelten als boter in de huid. Deze unieke collectie omvat een niet-uitdrogende reiniger (Refreshing Gel Cleanser) die de huid reinigt met rijke antioxidanten, een Illuminating Gel die die natuurlijke glans van de huid verbetert door de huidskleur te verhelderen en poriën te minimaliseren, een Refining Gel Mask dat de huid diep hydrateert en in evenwicht brengt terwijl je slaapt, en een lichtgewicht vochtinbrengende crème (Soothing Gel Moisturizer) met gehydrolyseerd collageen om de veerkracht van de huid te verbeteren.

Het is heel duidelijk waarom veel mensen dol zijn op aloë vera nu je weet hoe het je kan helpen. Daarom dagen we je uit om het op de proef te stellen. Forever Aloe Vera Gel, Aloë BioCellulose Masker, Aloë Vera Gelly en Sonya Daily Skincare bevatten allemaal het allerbeste van de samenhangende eigenschappen van pure aloë, en we garanderen dat je onder de indruk zult zijn!

Ga jij de uitdaging aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder.