Waar denk je aan als je aan ‘succes’ denkt? Een bepaalde positie bereiken binnen het plan van Forever? In aanmerking komen voor de extra bonussen? De wereld rondreizen met Forever?

Wanneer je net begint met Forever, kunnen die doelen zo ver weg lijken en kan het even duren om ze te bereiken. Zonder kleinere doelen om je op weg te helpen, kun je jezelf al snel een beetje hopeloos gaan voelen.

Dat is waar het stellen en bereiken van realistische doelen om de hoek komen kijken. Als je jezelf op korte termijn op kleinere dingen kunt concentreren, dan kun je je plannen gemakkelijker stroomlijnen en kun je de grotere doelen veel sneller bereiken! Hier lees je hoe je jezelf gemotiveerd kunt houden. Aangezien de Olympische Spelen nog maar net voorbij zijn, dachten we dat het leuk zou zijn om je doelen op te splitsen in ‘Brons, Zilver en Goud’ zodat je het kunt visualiseren, maar dezelfde regels gelden natuurlijk het hele jaar door!

Doe elke dag één ‘bronzen’ ding

Een ‘bronzen’ activiteit is iets dat gemakkelijk uitvoerbaar is. Een doel dat je elke dag kunt bereiken, zolang je er maar jouw zinnen op zet. Of dat nu tijd is tussen je gebruikelijke werkschema om even contact op te nemen met een potentieel geïnteresseerde, jouw ‘Wie ken ik’-lijst door te nemen of een Facebook Live-moment te doen, al deze dingen kunnen een directe impact hebben op jouw onderneming en vergt maar weinig tijd. Doe die kleine dingen consequent elke dag en dan gaan die dagelijkse kleine activiteiten vanzelf optellen en hun vruchten afwerpen.

Voorbeelden van ‘bronzen’ activiteiten zijn: in contact komen met een bepaald aantal prospects, een bepaalde hoeveelheid van een bepaald product onder de aandacht brengen of tijd doorbrengen op sociale media om je publiek daar te koesteren.

Doe elke week één ‘Zilveren’ ding

Een ‘zilveren’ activiteit is iets meer tijdsintensief, maar nog steeds beheersbaar. Dat zijn het soort dingen dat je elke week zou willen doen in plaats van elke dag. Dit zal opnieuw een diepgaande impact hebben op jouw onderneming als je het week na week consequent doet. Of het nu gaat om het bijwonen van -online- trainingen zodat je alle waardevolle informatie die anderen te delen hebben kunt opsnuiven, of om iemand anders bij het bedrijf te betrekken zodat zij kunnen beginnen hun leven positief te veranderen.

Voorbeelden van ‘zilveren’ activiteiten kunnen zijn: iemand zichzelf laten registreren bij Forever, een week aan waardevolle sociale media-inhoud plannen (inclusief productfoto’s maken en bijschriften bedenken), of een training bijwonen over een product of onderwerp waar je nieuwsgierig naar bent.

Doe elke maand één ‘gouden’ ding

Een ‘gouden’ activiteit is natuurlijk de meest tijdrovende en het moeilijkst om te beheren, dus we raden je aan om er elke maand één in te passen (bonuspunten voor jou als je er meer dan één kunt doen!). Elke maand verzorgd Forever een ‘productfocus’ om je te helpen meer van een specifiek product te kunnen aanprijzen, wat jouw omzet voor die maand echt een boost kan geven. Als jij en de mensen in jouw team daar bij betrokken raakten, stel je dan eens voor hoeveel impact dat zou kunnen hebben op jouw onderneming! Zo kan het ook heel nuttig zijn om elke maand af te stemmen op de erkenningsevenementen van Forever om jouw succes of dat van jouw teamleden te vieren.

Voorbeelden van ‘gouden’ activiteiten zijn: in aanmerking komen voor een maandelijkse incentives, iemand in je team helpen om iemand anders bij het bedrijf te betrekken, of een erkenning vieren van iemand in je team (en misschien van jezelf!)

Wat zijn jouw bronzen, zilveren en gouden doelen voor deze maand? Laat het ons weten in de reacties!